Ο πολύτιμος κόσμος των κρυστάλλων για τον άνθρωπο


Οι κρύσταλλοι έχουν πολλές μορφές, δονήσεις και διαστάσεις, έχουν επίσης τη δική τους μορφή νοημοσύνης και συνειδητότητας. Εξελίσσονται και μεγαλώνουν για να μας βοηθούν , κυρίως όταν βρισκόμαστε στη θεϊκή μας συνειδητότητα. Αυτά που γνωρίζετε και έχετε δει από τους κρυστάλλους στην συνειδητότητα της τρίτης σας διάστασης είναι πολύ περιορισμένα.

Στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση οι κρύσταλλοι είναι πιο φωτεινοί, καθαροί και ελαφρύτεροι γιατί είναι σε θέση να απορροφήσουν και να κρατήσουν μέσα τους πολύ περισσότερο φως από αυτούς που γνωρίζετε μέχρι τώρα. Μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή, μέγεθος, δόνηση και χρώμα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Θα είστε σε θέση να τους υλοποιήσετε κατά βούληση. Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνετε απίστευτα χρηματικά ποσά για να τους αποκτήσετε. Θα υλοποιούνται σύμφωνα με το επίπεδο της Αγάπης και του Φωτός σας και της σωστής χρήσης των πόρων του Θεού. Θα είναι η βασική πηγή ενέργειας που θα χρησιμοποιείται για την εξελιγμένη τεχνολογία που θα σας δοθεί, όταν θα βγούμε από τις πόλεις μας του εσωτερικού της Γης. Θα τους χρησιμοποιείτε για να ταξιδεύετε οπουδήποτε σε τούτο το σύμπαν και για να ανακαλείτε πληροφορίες από το Συμπαντικό Νου. Θα ανακαλύψετε πως όλη η Ζωντανή Βιβλιοθήκη της Γης (που είναι η πλήρης ιστορία σας) είναι αποθηκευμένη σε μεγάλους κρυστάλλους, αντί για βιβλία, και πως θα έχετε την ειδική τεχνολογία για να έχετε πρόσβαση σε αυτή πολύ γρήγορα από οπουδήποτε. Το κρυστάλλινο πλέγμα της ίδιας της Γης έχει ήδη λάβει ενεργοποίηση ανάληψης και είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές θεραπευτικές ενέργειες και πληροφορίες.

Τα «κρυστάλλινα παιδιά» που ενσαρκώνονται στον κόσμο μας, κατέχουν μια άμεση σύνδεση στο DNA τους για να επικοινωνούν μέσω αυτού του πλέγματος. Και εσείς, όπως και όλοι όσοι ζουν στην επιφάνεια αυτή την εποχή της Μεγάλης Αφύπνισης και Μετατόπισης, έχουν την επιλογή να ανοιχτούν προς αυτή τη μορφή συνειδητότητας. Οι μετατοπίσεις στο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα και στο κρυστάλλινο πλέγμα έχουν συμβεί για να καταστήσουν δυνατή τη μεγαλύτερη απ’ όλες τις μετατοπίσεις, αυτή της ανθρώπινης συνειδητότητας. Αντί να χρησιμοποιείτε ξύλο, τούβλα, τσιμέντο ή συνθετικά υλικά, θα χρησιμοποιείτε τύπους κρυστάλλινων δομών για να φτιάξετε τα σπίτια και τα δημόσια κτίρια. Θα ζείτε σε σπίτια τέτοια που θα σας φαίνεται ότι ζείτε σε κρυστάλλινα παλάτια και όμως, θα συνεχίζετε να διατηρείτε τον ιδιαίτερο και προσωπικό σας χώρο. Αυτές οι κρυστάλλινες δομές θα ενισχύουν τη δική σας ενεργειακή δομή και θα υποστηρίζουν τις πολλές αλλαγές στο πολυ-διαστασιακό DNA μας, το οποίο θα σηματοδοτήσει την ανάληψή σας σε μια δόνηση της 5ης και πέραν αυτής διάστασης.

Καθώς θα αυξάνονται οι δικές σας τηλεπαθητικές ενέργειες μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας ενεργειακού κρυστάλλινου πλέγματος, δεν θα χρειάζεστε πια τους υλικούς κρυστάλλους για να επικοινωνείτε με τους άλλους σε όλο τον πλανήτη. Θα μπορείτε, απλά, να εισέρχεστε στο σφαιρικό κρυστάλλινο πλέγμα της Γης και στο αιθερικό πλέγμα που περιβάλλει τον πλανήτη. Όταν θα ταξιδεύετε στο διάστημα, όσοι από εσάς δεν έχουν ακόμα φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο συμπαντικών τηλεπαθητικών δεξιοτήτων, θα χρησιμοποιείτε κρυστάλλους για διαπλανητική και διαγαλαξιακή επικοινωνία. Όλα τα συστήματα επικοινωνίας στο διαστημόπλοιό σας θα βασίζονται στους κρυστάλλους. Η χρήση των κρυστάλλων και της κρυσταλλικής ενέργειας θα γίνει απεριόριστη.

Πηγή :

https://telosgreece.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κιρκαδικός ρυθμός

Το ιστορικό Φρούριο της Άσσου

Όρος Αίνος, ένα σκηνικό αδάμαστης ομορφιάς στην Κεφαλονιά